הסיפור שלי

בילדותי, אהבתי מאוד להדביק את אפי, על זכוכיות קונדיטוריה, ולהינות בשקיקה מהמאפים מעוגות השוקולד שהוצבו בחלונות הראווה. אימי המיוחדת ז"ל, אפתה לנו לחם בית עם קראסט, עוגיות ממכרות, עוגות בטעמי שקדים ומיני מאפים מיוחדים בחגים. אבי ז”ל, נהג להביא לנו בשעות הבוקר המוקדמות מאפי בוקר מקונדיטוריות בתל אביב, התמכרתי לזה בקלות ובכל יום הולדת קיבלתי ממנו עוגה מקונדיטוריה שחשבתי שהיא רק בשבילי, אבל לכולם הייתה אהבה לעוגה הזו.

שמי שני ברקאי ובמשך שנים, עסקתי בניהול ובמכירות. באופן מקרי החיים הובילו אותי ללימודי קונדיטוריה בבית הספר “דן גורמה” בחיפה.

נשאבתי לזה עם המון אהבה, סיפוק והבנתי שזהו טעם החיים והייעוד עבורי. נכנסתי לתוך העולם הזה כל כולי וצברתי שעות נסיון רבות.

היה לי רצון עז להתפתח מהר, עשיתי התמחות ב”רולדין” ולאחר מכן נקלטתי שם כעובדת מן המניין. המשכתי את דרכי, כסו-שף ב”ארקפה”, כשפית ב”לה פנריה”, ב”לחם ארז” ולאחר מכן ב”כארוסל”.

במהלך השנים השתלמתי בקונדיטוריה בפריז, השתלמות לחם בקונדיטוריית “בונסי” ברומא, קונדיטוריות בסיציליה ובלגיה, לאחרונה בקונדיטוריית “הנסיך הקטן” בדרום מערב צרפת.

לאחר ניסיון מתוק, יצאתי לדרך עצמאית, באווירה מיוחדת וביתית, מקום, שהפך למוקד עליה ולאהבה של אנשים רבים.
המקום גדל, התפתח ועבר שינויים רבים ואיפשר לי לבנות קונדיטוריה מעוצבת ומאובזרת כמו בפריז, עם ויטרינות של קינוחים קטיפתיים, טעימים ומפתים, שוקולד נוטף בטעמים, מדפי עץ שופעים בעוגיות פריכות מסוגים שונים, בטעמים לא רגילים, בעוגות שמרים ומאפים מתוקים, מלוחים ,תופינים . . . וריח של חלומות רבים. ההשתלמויות המקצועיות חלק מהכיף והאהבה שלי לאושר שאני נמצאת בו.

אני נושמת קונדיטוריה, חולמת, מייצרת ומפתחת מוצרים באהבה גדולה ועם המון חיוך. אני מספקת קייטרינג חלבי איטלקי לאירועים שבו אני מספקת חגיגה קולינריה איטלקית איכותית רחבה, שופעת טעם וצבע.

מוזמנים להיסחף בטעם.

לקוחות ממליצים