אודות שני ברקאי



חמאה נוטפת

אבקנים של וניל

ריח של בצק

זוהי אהבה ...



הסיפור שלי

בילדותי, אהבתי מאוד להדביק את אפי, על זכוכיות קונדיטוריה, ולהינות בשקיקה מהמאפים מעוגות השוקולד שהוצבו בחלונות הראווה.
אימי המיוחדת אפתה לנו לחם בית עם קראסט, עוגיות ממכרות, עוגות בטעמי שקדים ומיני מאפים מיוחדים בחגים. אבי ז"ל, נהג להביא לנו בשעות הבוקר המוקדמות מאפי בוקר מקונדיטוריות בתל אביב, התמכרתי לזה בקלות ובכל יום הולדת קיבלתי ממנו עוגה מקונדיטוריה שחשבתי שהיא רק בשבילי, אבל לכולם הייתה אהבה לעוגה הזו.
במשך שנים, עסקתי בניהול, ובאופן מקרי, החיים הובילו אותי ללימודי קונדיטוריה בבית הספר "דן גורמה" בחיפה.
נשאבתי לזה עם המון אהבה וסיפוק . . . והבנתי שזהו טעם החיים והייעוד עבורי.
היה לי רצון עז להתפתח מהר, לכן, את ההתמחות עשיתי ב"רולדין" ולאחר מכן נקלטתי שם כעובדת מן המניין.
המשכתי את דרכי, כסושף ב"ארקפה", כשפית ב"לה פנריה" וב"לחם ארז" ולאחר מכן ב"כארוסל".

לאחר ניסיון מתוק, יצאתי לדרך עצמאית, באווירה מיוחדת וביתית, מקום, שהפך למוקד עליה ולאהבה של אנשים רבים.
המקום גדל, התפתח ועבר שינויים רבים ואיפשר לי לבנות קונדיטוריה מעוצבת ומאובזרת כמו בפריז, עם ויטרינות של קינוחים קטיפתיים, טעימים ומפתים, שוקולד נוטף בטעמים, מדפי עץ שופעים בעוגיות פריכות מסוגים שונים,  בטעמים לא רגילים, בעוגות שמרים ומאפים מתוקים, מלוחים ,תופינים . . . וריח של חלומות רבים.
בשביל להעשיר את הניסיון המתוק שלי השתלמתי בקונדיטוריות בצרפת, בלגיה וסיציליה. כחלק ממערך הקונדיטוריה ולאור הביקוש והאמון שנתנו בי לקוחותיי, אני מספקת קייטרינג חלבי איטלקי לאירועים שבו אני מספקת חגיגה קולינריה איטלקית רחבה, שופעת טעם, צבע, איכות והמון אהבה.

גם אתם מוזמנים להיסחף בטעם.