לאחר ניסיון מתוק, יצאתי לדרך עצמאית, באווירה מיוחדת וביתית, מקום, שהפך למוקד עליה ולאהבה של אנשים רבים.
המקום גדל, התפתח ועבר שינויים רבים ואיפשר לי לבנות קונדיטוריה מעוצבת ומאובזרת כמו בפריז, עם ויטרינות של קינוחים קטיפתיים, טעימים ומפתים, שוקולד נוטף בטעמים, מדפי עץ שופעים בעוגיות פריכות מסוגים שונים, בטעמים לא רגילים, בעוגות שמרים ומאפים מתוקים, מלוחים ,תופינים . . . וריח של חלומות רבים.
בשביל להעשיר את הניסיון המתוק שלי השתלמתי בקונדיטוריות בצרפת, בלגיה וסיציליה. כחלק ממערך הקונדיטוריה ולאור הביקוש והאמון שנתנו בי לקוחותיי, אני מספקת קייטרינג חלבי איטלקי לאירועים שבו אני מספקת חגיגה קולינריה איטלקית רחבה, שופעת טעם, צבע, איכות והמון אהבה.
גם אתם מוזמנים להיסחף בטעם.